Murhamysteeri-pakohuonepeli


Kenelle: Yläkoulu, toinen aste

Helsingin Tähtitorninmäeltä on löytynyt ruumis, ja epäilty murhaaja on vangittu. Koululta paljastuu epäillyn salainen piilopaikka, jossa käy ilmi tämän syvä intohimo kotimaisia dekkareita kohtaan. Rikostutkijat eivät kuitenkaan löydä murha-asetta, ja epäilty joudutaan vapauttamaan hetkenä minä hyvänsä. Auta selvittämään murhamysteeri!

Suomen Kirjainstituutin lainattava pakohuonepeli sukeltaa rikoskirjallisuuteen. Peli on suunniteltu tukemaan erityisesti 8. luokan suomen kielen ja kirjallisuuden opintoja, mutta se toimii myös muilla yläkoulun luokka-asteilla, 2. asteen opinnoissa tai erilaisissa tapahtumissa (huom. suositusikäraja K12). Toiminnallinen peli innostaa nuoret tarttumaan kirjaan, ja pelaaminen luo edellytyksiä yhdessä oppimiseen ja monilukutaidon kehittymiseen.

Pelin suositusryhmäkoko on 2–6 henkilöä ja yksi peli kestää 20 minuuttia. Pakohuonepeli on suunniteltu helposti liikuteltavaksi ja paketin mukana opettaja saa selkeät kuvalliset käyttöohjeet. Lisäksi opettaja saa pelin mukana dekkariteemaan sopivan opetuspaketin, jota voi hyödyntää oppitunneilla.

Pakohuonepeli on tuotettu yhteistyössä Suomalaisen kirjan museo Pukstaavin kanssa. Pelin ovat mahdollistaneet: OKM, Sastamalan kaupunki, Tammi, WSOY, Docendo ja Crime Time.

Hinta: 65€/vko (sis. alv. 24%) + kuljetuskustannukset tai nouto Sastamalasta.

Lisätiedot ja varaukset

Mari Immonen
intendentti
p. 050 313 1411
mari.immonen@pukstaavi.fi

Peruutusehdot: Voit perua varauksen veloituksetta 7 päivää ennen laina-ajan alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % lainahinnasta.